Nyomtatás

Hotel Silverine Lake Resort****Balatonfüred

Hotel Silverine Lake Resort****Balatonfüred
Értékelés:
(46 szavazat)
 
Megjelent: 2141 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. október 11., szerda 20:25
Kategória: Magyarország

További információk

 • Szobaleírás
  Standard erkély nélküli kétágyas szoba: Min. 25 m2-es loggiás szobák, melyek pótágyazhatóak, légkondicionáltak, hajszárítóval, televízióval, telefonnal, minibárral, széffel felszereltek, a Zákonyi Ferenc sétányra néznek és erkély nélküliek. Medium erkélyes kétágyas szoba: A min. 25m2-es erkélyes szobák között a hangulatos mediterrán udvarra, valamint a Zákonyi Ferenc sétányra néző kétágyas pótágyazható, légkondicionált, hajszárítóval, televízióval, telefonnal, minibárral, széffel felszerelt igényes szobákat találunk.
 • Szállodai szolgáltatások
  A Hotel Silverine Lake Resort****superior Venus wellness & beauty részlegén igazi feltöltődés vár önökre. A beltéri medencében, pezsgőfürdőben és gyermekpancsolóban a felhőtlen szórakozásé, és örömteli játékoké a főszerep, melyekből fantasztikus kilátás nyílik a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre. Beltéri élménymedencénk 28-30°c-os, melyben két nyakzuhatag masszírozását is élvezhetik.
 • Egyéb információk
  Balatonfüred - A patinás multú város
  A Balaton északi partján lankás dombok által körülölelt kisváros ahol érezhető a mult és a jelen harmónikus ötvözete.Már a római korban is lakott ösi település.Balatonfüred ismertségét mediterrán jellegű klímájának és szénsavas forrásainak köszönheti Szállodánk wellnessrészlegében a Kossuth forrás vize állandóan vendégeink rendelkezésére áll.
 • Ár
  9200-Ft/ fő/éj-től, nyáron és kiemelt időszakokban 17000,- Ft / fő/ éj-től 
  Az ár a foglalt szobatípustól függ.
 • Amit nem tartalmaz az ár
  IFA 480- Ft/ fő/ éj

Contact Details

hozzászólás