Szálláshely neve: Hampton by Hilton Marjan Island

Ország: Egyesült Arab Emírségek

Leírás:


Félnapos új Dubaj városnézés, Dubai Marina hajókirándulással, vacsorával.

A túra a Souk Madinat Jumeirah-tól indul, amely egy régi piactér mintájára épült és ötvözi a hagyományos közel-keleti vásárlási kultúrát a standokkal és a világhírű márkák keverékével. Ezt követően bepillantást nyerünk a Jumeirah tengerparti negyedbe, a gazdag sugárutak birodalmába és Dubai legjelentősebb lakónegyedeibe, ahol megtapasztalhatjuk a város pompáját. Egy kb. 40 méteres hajón fogyasztjuk el büfé vacsoránkat, amelyet az Address Hotel biztosít. A vacsora közben élvezzük az élőzenét, miközben a Marina csatornáin, az Ain Dubai és JBR környékén hajókázunk. A vacsorát követően, a Downtown belvárosi részre megyünk, amely méltán Dubaj népszerű helyszínek egyikévé vált. Rövid szabadidőt kapunk és megtekinthetjük kívülről az itt található Burj Khalifa épületét, amely a világ legmagasabb torony épülete és ízelítőt kaphatunk a Dubai Mall forgatagából. Itt látható a táncoló szökőkút, amely mögött található a Souq Al Bahar, ami egy hagyományos arab piactér, amely számos vásárlási és étkezési lehetőséget kínál utasainknak.

Ras Al Khaimanból

Felnőtt: 107 USD/fő

Gyermek 2-12 között: 75 USD/fő

  

Félnapos Dubaj városnézés és belépő a Burj Khalifa tetejére.

Ez a lenyűgöző túra a város ősi és modern részén keresztül vezet. Az első megálló a Burj Al Arabnál lesz, a világ ötödik legmagasabb és a világ legfényűzőbb szállodájánál, amely jellegzetes, hullámzó vitorlára emlékeztető sziluettjéről ismert. Ezt követően a The Palm Jumeirah felé veszük az irányt, amely egy mesterséges, félhold alakú, szigetcsoport. Ezután továbbutazunk a Dubai Mallhoz, a világ legnagyobb bevásárlóközpontjába. Innen jutunk majd fel a pár éve még a világ legmagasabb épületének számító Burj Khalifa 124. emeletére, ahonnan élvezhetjük Dubai lenyűgöző kilátását. Szabadidő keretén belül lesz időnk vásárolni és a szökőkút show-t is megnézni. A szabadidőt követően Dubai modern része felé haladunk, amely elmegy a Dubai Creek mellett, és láthatjuk a Dubai Múzeumot és az Al Fahidi erődöt. Az erőd egykor az uralkodó lakhelyeként funkcionált mint egy védelmi erőd, valamint tüzérségi és fegyverraktár. Ezt követően a helyi Abra nevű vízitaxival átutazunk a Dubai Creek-en. Innen a különös Deira negyed felé vesszük az irányt, ahol magával ragad a souqokra jellemző hangulat.

Ras Al Khaimanból

Felnőtt: 119 USD/fő

Gyermek 2-12 között: 84 USD/fő

 

Félnapos sivatagi szafari, vacsorával:

Ez a túra a dubaji sivatagba vezet, gyönyörű homokdűnéken keresztül. A magas dűnékről szemtanúi lehetünk az aranyló naplementének, ahogy a nap a sivatag homokján töri meg fényét. Mivel a város nyüzsgése messze van, így élvezhetjük a békés csendet és nyugalmat, amit a végtelen sivatag áraszt. A csodálatos kilátástól megbabonázva egy varázslatos arab éjszakára indulunk, elérve egy hagyományos arab tábort. A BBQ-vacsorát fáklyák fényénél szolgálják fel, megteremtve a megfelelő hangulatot a csillagokkal borított égbolt alatt, miközben az arab zene ritmusára fellépő hastáncosnő táncában gyönyörködhetünk. A táborban található beduin sátrakban kényelmesen pihenve a henna-tetoválásokkal is kísérletezhetünk, de aki akarja, kipróbálhatja a tevegelést.

Ras Al Khaimanból

Felnőtt: 60 USD/fő

Gyermek 2-12 között: 42 USD/fő

 

A fakultatív programokra előzetes jelentkezést felveszünk de azokat a helyszínen kell befizetni!

A minimum létszám 6 fő!

Az árak tájékoztató jellegűek!

A programváltozás jogát fenntartjuk!

REPÜLÉS

Az Emirates légitársaság díjnyertes szolgáltatásait élvezve, szélestörzsű repülőgépén Budapestről.

Minden ülésben saját szórakoztatórendszer, több mint 4500 csatornával várja az utasokat (magyar filmekkel is).

Több fogásos, választható meleg ételt tartalmazó menü és alkoholos, alkoholmentes italok a fedélzeten.

Ingyenes fejhallgató, párna és takaró bekészítve minden utasnak a gép fedélzetén.

Extra ajándék gyerekeknek

A budapesti járatokon magyar nyelven is beszélő személyzet

Minimum 23 kg ingyenesen feladható poggyászkeret + 7 kg kézipoggyász fejenként

Minden Emirates repülőjegyhez ingyenes globális utasbiztosítás jár, akár 120 millió forintig terjedő fedezettel, beelértve a COVID–19‑fedezetet is.

Ingyenes higiénia csomag minden utas részére (kesztyű, maszk, fertőtlenítőkendők)

A Skywards törzsutasprogramban való regisztráció esetén 2,000 ajándék mérföld jóváírása (az utazás 900 mérföldjén felül).

Teljes körű takarítás fokozott fertőtlenítési folyamattal minden járatindulás előtt.

A fedélzeten HEPA szűrővel felszerelt légtisztitó berendezés, amely extra tisztaságú levegőt biztosít.

SZÁLLÁS

A szálloda közvetlen a csodálatos fehér homokos tengerparton Ras Al Khaimah-ban (egy óra autóút a dubaji reptérről)

2021 nyarán fiatalos lendülettel nyíló vadonatúj szálloda.

Díjmentesen használható napágyak és napernyők 

Strand törölközők

Mindössze 10 kilométerre az Al Hamra bevásárlóközponttól 37,000 négyzetméteren több mint 100 bolttal, éttermek és szórakozási lehetőségek garmadájával.

 

 

A modern berendezésű, standard szobák légkondicionálóval, televízióval, telefonnal, mini hűtőszekrénnyel, széf, tea- és kávéfőzési lehetőséggel, hajszárítóval, piperecikkekkel köntössel és papuccsal felszereltek.

A kétágyas szobákban két felnőttel együtt legfeljebb egy gyermek helyezhető el pótágyon.

 

*Az egyes szobakategóriákon belül a berendezés eltérő lehet, a képek tájékoztató jellegűek.

Ez a vadonatúj szálloda 2021 júliusában nyitja meg hivatalosan a kapuit. A Dubai nemzetközi repülőtértől 85 km-re, a Marjan-szigeten található, 450 méter hosszú magánstranddal, amely az Arab-öbölre néz. Az Al Hamra Mall bevásárlóközpont rövid autóútra, míg az Al Hamra Golf Club kb. 10 perc autóútra található. Élvezze a szálloda által nyújtott étkezési lehetőségeket a hét étterem egyikében, vagy vegye igénybe a hét kezelőszobával rendelkező wellness részleget. További szolgáltatások: úszómedence, fitneszterem, gyermek klub, ingyenes wifi szolgáltatás, napernyők és napágyak a parton.

450 méter hosszú saját, finom homokos strand, díjmentes napágyakkal és napernyőkkel.

2021 nyarán újonnan megnyíló, közvetlen tengerparti hotel.

Magyar állampolgárok számára Magyarországról Dubaiba az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás:

Utazás  előtt:

A turista célú beutazás feltétele egy, az indulást megelőző 72 órában elvégzett negatív COVID-19 PCR teszt felmutatása angol nyelven kinyomtatva.

Az országba való belépés előtt egy egészségügyi, illetve egy karanténba vonulási kötelezettséget vállaló angol nyelvű nyilatkozat kitöltése is kötelező.

A turistáknak továbbá regisztrálniuk kell  magukat a Covid-19 DXB App mobil alkalmazással beutazás előtt.

Az utazóknak érvényes nemzetközi utasbiztosítással kell rendelkezniük.

 

Dubaiba érkezéskor:

Megérkezéskor az utasok számára újabb COVID-19 PCR teszt elvégzése szükséges a repülőtéren, amely teszt ingyenes. Az eredménye 24 órán belül elkészül, így az utas negatív eredmény esetén már másnap elhagyhatja szállását. Pozitív teszteredmény esetén 14 napos karantén vár a turistákra. Az Emirates-szel történő utazás esetén utasaink biztosítva vannak egy (Multi-risk Travel Insurance Coverage) biztosítással, amely 500 000 USD-ig fedezi az egészségügyi ellátást és napi 150 USD-ig a karanténnal kapcsolatos költségeket. A speciális biztosítás visszavonásig érvényes.

Budapestre érkezéskor:

Magyarországra érkezéskor a magyar állampolgárok számára a magyar jogszabályok érvényesek: 2021. április 29-től az illetékes magyar hatóságok által kiállított érvényes védettségi igazolvány és érvényes személyazonosító igazolvány birtokában a magyar állampolgárok korlátozás nélkül hazatérhetnek/beutazhatnak Magyarország területére. Védettségi igazolvány hiányában továbbra is 10 napos karanténkötelezettség van érvényben, mely 2 negatív COVID-19 PCR teszttel váltható ki.

A beutazási szabályok az aktuális járványügyi helyzettől függően változhatnak.

 

A részvételi díj tartalmazza: a repülőjegyet, adót és illetéket, a szállást 7 éjszakára all inclusive ellátással, a repülőtéri retúr transzfert

Külön fizetendő: a Ras Al Khaimah-i turistaadót, amely a helyszínen fizetendő: szobánként és éjszakánként 15 dirham, azaz kb. 1,200 Ft

*Jelen információk a 2021.május 7-én érvényes szabályozáson alapulnak. Az aktuális, frissített információkért kérjük, látogasson el a
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?egyesult-arab-emirsegek oldalra

 

 

 

All inclusive

Napi háromszori főétkezés büférendszerben a főétteremben. Korlátlan italfogyasztás: helyi alkoholos és alkoholmentes italok az arra kijelölt bárokban, éttermekben. (Az import és prémium alkoholos italok térítés ellenében fogyaszthatók.)




Ajánlatok:

Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-20 BUD 2022-06-27 DXB 8 / 7 1139600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-19 BUD 2022-09-26 DXB 8 / 7 1139600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-01 BUD 2022-08-08 DXB 8 / 7 1139600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-30 BUD 2022-06-06 DXB 8 / 7 1139600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-16 BUD 2022-05-23 DXB 8 / 7 1139600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-27 BUD 2022-07-04 DXB 8 / 7 1139600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-23 BUD 2022-05-30 DXB 8 / 7 1139600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-06 BUD 2022-06-13 DXB 8 / 7 1139600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-12 BUD 2022-09-19 DXB 8 / 7 1139600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-04 BUD 2022-07-11 DXB 8 / 7 1139600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-08 BUD 2022-08-15 DXB 8 / 7 1139600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-25 BUD 2022-08-01 DXB 8 / 7 1139600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-11 BUD 2022-07-18 DXB 8 / 7 1139600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-05 BUD 2022-09-12 DXB 8 / 7 1139600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-15 BUD 2022-08-22 DXB 8 / 7 1139600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-29 BUD 2022-09-05 DXB 8 / 7 1139600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-09 BUD 2022-05-16 DXB 8 / 7 1139600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-18 BUD 2022-07-25 DXB 8 / 7 1139600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-13 BUD 2022-06-20 DXB 8 / 7 1139600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-22 BUD 2022-08-29 DXB 8 / 7 1139600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-29 BUD 2022-09-05 DXB 8 / 7 939700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-16 BUD 2022-05-23 DXB 8 / 7 939700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-05 BUD 2022-09-12 DXB 8 / 7 939700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-27 BUD 2022-07-04 DXB 8 / 7 939700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-06 BUD 2022-06-13 DXB 8 / 7 939700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-22 BUD 2022-08-29 DXB 8 / 7 939700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-15 BUD 2022-08-22 DXB 8 / 7 939700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-23 BUD 2022-05-30 DXB 8 / 7 939700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-09 BUD 2022-05-16 DXB 8 / 7 939700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-25 BUD 2022-08-01 DXB 8 / 7 939700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-13 BUD 2022-06-20 DXB 8 / 7 939700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-20 BUD 2022-06-27 DXB 8 / 7 939700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-12 BUD 2022-09-19 DXB 8 / 7 939700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-01 BUD 2022-08-08 DXB 8 / 7 939700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-30 BUD 2022-06-06 DXB 8 / 7 939700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-11 BUD 2022-07-18 DXB 8 / 7 939700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-19 BUD 2022-09-26 DXB 8 / 7 939700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-08 BUD 2022-08-15 DXB 8 / 7 939700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-04 BUD 2022-07-11 DXB 8 / 7 939700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-18 BUD 2022-07-25 DXB 8 / 7 939700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-28 BUD 2022-04-04 DXB 8 / 7 1259600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1259600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-07 BUD 2022-03-14 DXB 8 / 7 1259600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1259600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-29 BUD 2021-12-06 DXB 8 / 7 1259600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1259600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-25 BUD 2022-05-02 DXB 8 / 7 1259600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1259600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-04 BUD 2022-04-11 DXB 8 / 7 1259600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1259600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-14 BUD 2022-02-21 DXB 8 / 7 1259600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1259600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-06 BUD 2021-12-13 DXB 8 / 7 1259600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1259600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-22 BUD 2021-11-29 DXB 8 / 7 1259600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1259600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-21 BUD 2022-02-28 DXB 8 / 7 1259600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1259600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-31 BUD 2022-02-07 DXB 8 / 7 1259600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1259600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-13 BUD 2021-12-20 DXB 8 / 7 1259600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1259600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-02 BUD 2022-05-09 DXB 8 / 7 1259600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1259600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-28 BUD 2022-03-07 DXB 8 / 7 1259600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1259600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-17 BUD 2022-01-24 DXB 8 / 7 1259600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1259600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-14 BUD 2022-03-21 DXB 8 / 7 1259600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1259600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-07 BUD 2022-02-14 DXB 8 / 7 1259600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1259600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-10 BUD 2022-01-17 DXB 8 / 7 1259600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1259600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-21 BUD 2022-03-28 DXB 8 / 7 1259600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1259600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-24 BUD 2022-01-31 DXB 8 / 7 1259600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1259600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-07 BUD 2022-03-14 DXB 8 / 7 979700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 979700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-02 BUD 2022-05-09 DXB 8 / 7 979700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 979700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-29 BUD 2021-12-06 DXB 8 / 7 979700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 979700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-22 BUD 2021-11-29 DXB 8 / 7 979700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 979700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-21 BUD 2022-02-28 DXB 8 / 7 979700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 979700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-28 BUD 2022-04-04 DXB 8 / 7 979700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 979700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-14 BUD 2022-02-21 DXB 8 / 7 979700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 979700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-06 BUD 2021-12-13 DXB 8 / 7 979700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 979700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-31 BUD 2022-02-07 DXB 8 / 7 979700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 979700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-13 BUD 2021-12-20 DXB 8 / 7 979700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 979700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-24 BUD 2022-01-31 DXB 8 / 7 979700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 979700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-25 BUD 2022-05-02 DXB 8 / 7 979700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 979700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-10 BUD 2022-01-17 DXB 8 / 7 979700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 979700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-07 BUD 2022-02-14 DXB 8 / 7 979700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 979700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-21 BUD 2022-03-28 DXB 8 / 7 979700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 979700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-17 BUD 2022-01-24 DXB 8 / 7 979700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 979700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-04 BUD 2022-04-11 DXB 8 / 7 979700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 979700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-14 BUD 2022-03-21 DXB 8 / 7 979700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 979700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-28 BUD 2022-03-07 DXB 8 / 7 979700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 979700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-15 BUD 2022-08-22 DXB 8 / 7 1319600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1319600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-16 BUD 2022-05-23 DXB 8 / 7 1319600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1319600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-19 BUD 2022-09-26 DXB 8 / 7 1319600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1319600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-29 BUD 2022-09-05 DXB 8 / 7 1319600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1319600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-13 BUD 2022-06-20 DXB 8 / 7 1319600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1319600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-08 BUD 2022-08-15 DXB 8 / 7 1319600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1319600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-30 BUD 2022-06-06 DXB 8 / 7 1319600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1319600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-09 BUD 2022-05-16 DXB 8 / 7 1319600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1319600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-11 BUD 2022-07-18 DXB 8 / 7 1319600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1319600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-22 BUD 2022-08-29 DXB 8 / 7 1319600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1319600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-01 BUD 2022-08-08 DXB 8 / 7 1319600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1319600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-18 BUD 2022-07-25 DXB 8 / 7 1319600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1319600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-05 BUD 2022-09-12 DXB 8 / 7 1319600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1319600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-27 BUD 2022-07-04 DXB 8 / 7 1319600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1319600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-04 BUD 2022-07-11 DXB 8 / 7 1319600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1319600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-12 BUD 2022-09-19 DXB 8 / 7 1319600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1319600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-25 BUD 2022-08-01 DXB 8 / 7 1319600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1319600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-20 BUD 2022-06-27 DXB 8 / 7 1319600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1319600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-23 BUD 2022-05-30 DXB 8 / 7 1319600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1319600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-06 BUD 2022-06-13 DXB 8 / 7 1319600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1319600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-05 BUD 2022-09-12 DXB 8 / 7 1119700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1119700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-18 BUD 2022-07-25 DXB 8 / 7 1119700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1119700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-06 BUD 2022-06-13 DXB 8 / 7 1119700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1119700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-29 BUD 2022-09-05 DXB 8 / 7 1119700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1119700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-09 BUD 2022-05-16 DXB 8 / 7 1119700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1119700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-08 BUD 2022-08-15 DXB 8 / 7 1119700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1119700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-04 BUD 2022-07-11 DXB 8 / 7 1119700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1119700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-20 BUD 2022-06-27 DXB 8 / 7 1119700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1119700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-25 BUD 2022-08-01 DXB 8 / 7 1119700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1119700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-22 BUD 2022-08-29 DXB 8 / 7 1119700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1119700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-27 BUD 2022-07-04 DXB 8 / 7 1119700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1119700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-23 BUD 2022-05-30 DXB 8 / 7 1119700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1119700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-16 BUD 2022-05-23 DXB 8 / 7 1119700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1119700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-01 BUD 2022-08-08 DXB 8 / 7 1119700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1119700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-12 BUD 2022-09-19 DXB 8 / 7 1119700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1119700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-15 BUD 2022-08-22 DXB 8 / 7 1119700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1119700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-11 BUD 2022-07-18 DXB 8 / 7 1119700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1119700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-30 BUD 2022-06-06 DXB 8 / 7 1119700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1119700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-13 BUD 2022-06-20 DXB 8 / 7 1119700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1119700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-19 BUD 2022-09-26 DXB 8 / 7 1119700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1119700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-31 BUD 2022-02-07 DXB 8 / 7 1519600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1519600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-13 BUD 2021-12-20 DXB 8 / 7 1519600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1519600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-06 BUD 2021-12-13 DXB 8 / 7 1519600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1519600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-21 BUD 2022-02-28 DXB 8 / 7 1519600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1519600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-07 BUD 2022-03-14 DXB 8 / 7 1519600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1519600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-29 BUD 2021-12-06 DXB 8 / 7 1519600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1519600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-22 BUD 2021-11-29 DXB 8 / 7 1519600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1519600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-07 BUD 2022-02-14 DXB 8 / 7 1519600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1519600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-21 BUD 2022-03-28 DXB 8 / 7 1519600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1519600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-14 BUD 2022-02-21 DXB 8 / 7 1519600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1519600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-17 BUD 2022-01-24 DXB 8 / 7 1519600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1519600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-02 BUD 2022-05-09 DXB 8 / 7 1519600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1519600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-04 BUD 2022-04-11 DXB 8 / 7 1519600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1519600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-10 BUD 2022-01-17 DXB 8 / 7 1519600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1519600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-28 BUD 2022-04-04 DXB 8 / 7 1519600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1519600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-24 BUD 2022-01-31 DXB 8 / 7 1519600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1519600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-14 BUD 2022-03-21 DXB 8 / 7 1519600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1519600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-25 BUD 2022-05-02 DXB 8 / 7 1519600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1519600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-28 BUD 2022-03-07 DXB 8 / 7 1519600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1519600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-28 BUD 2022-04-04 DXB 8 / 7 1239700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1239700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-14 BUD 2022-03-21 DXB 8 / 7 1239700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1239700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-29 BUD 2021-12-06 DXB 8 / 7 1239700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1239700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-02 BUD 2022-05-09 DXB 8 / 7 1239700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1239700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-21 BUD 2022-03-28 DXB 8 / 7 1239700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1239700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-06 BUD 2021-12-13 DXB 8 / 7 1239700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1239700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-07 BUD 2022-02-14 DXB 8 / 7 1239700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1239700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-13 BUD 2021-12-20 DXB 8 / 7 1239700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1239700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-14 BUD 2022-02-21 DXB 8 / 7 1239700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1239700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-17 BUD 2022-01-24 DXB 8 / 7 1239700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1239700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-22 BUD 2021-11-29 DXB 8 / 7 1239700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1239700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-21 BUD 2022-02-28 DXB 8 / 7 1239700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1239700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-24 BUD 2022-01-31 DXB 8 / 7 1239700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1239700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-04 BUD 2022-04-11 DXB 8 / 7 1239700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1239700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-07 BUD 2022-03-14 DXB 8 / 7 1239700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1239700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-25 BUD 2022-05-02 DXB 8 / 7 1239700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1239700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-28 BUD 2022-03-07 DXB 8 / 7 1239700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1239700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-10 BUD 2022-01-17 DXB 8 / 7 1239700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1239700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-31 BUD 2022-02-07 DXB 8 / 7 1239700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1239700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-22 BUD 2022-08-29 DXB 8 / 7 1379700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1379700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-13 BUD 2022-06-20 DXB 8 / 7 1379700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1379700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-06 BUD 2022-06-13 DXB 8 / 7 1379700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1379700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-11 BUD 2022-07-18 DXB 8 / 7 1379700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1379700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-19 BUD 2022-09-26 DXB 8 / 7 919800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 919800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-29 BUD 2022-09-05 DXB 8 / 7 919800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 919800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-01 BUD 2022-08-08 DXB 8 / 7 919800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 919800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-25 BUD 2022-08-01 DXB 8 / 7 919800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 919800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-23 BUD 2022-05-30 DXB 8 / 7 1379700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1379700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-23 BUD 2022-05-30 DXB 8 / 7 919800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 919800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-13 BUD 2022-06-20 DXB 8 / 7 919800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 919800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-09 BUD 2022-05-16 DXB 8 / 7 1379700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1379700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-30 BUD 2022-06-06 DXB 8 / 7 1379700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1379700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-16 BUD 2022-05-23 DXB 8 / 7 1379700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1379700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-06 BUD 2022-06-13 DXB 8 / 7 919800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 919800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-01 BUD 2022-08-08 DXB 8 / 7 1379700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1379700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-05 BUD 2022-09-12 DXB 8 / 7 919800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 919800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-20 BUD 2022-06-27 DXB 8 / 7 919800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 919800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-29 BUD 2022-09-05 DXB 8 / 7 1379700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1379700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-11 BUD 2022-07-18 DXB 8 / 7 919800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 919800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-04 BUD 2022-07-11 DXB 8 / 7 1379700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1379700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-15 BUD 2022-08-22 DXB 8 / 7 919800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 919800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-16 BUD 2022-05-23 DXB 8 / 7 919800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 919800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-27 BUD 2022-07-04 DXB 8 / 7 1379700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1379700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-30 BUD 2022-06-06 DXB 8 / 7 919800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 919800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-15 BUD 2022-08-22 DXB 8 / 7 1379700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1379700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-12 BUD 2022-09-19 DXB 8 / 7 919800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 919800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-27 BUD 2022-07-04 DXB 8 / 7 919800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 919800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-22 BUD 2022-08-29 DXB 8 / 7 919800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 919800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-20 BUD 2022-06-27 DXB 8 / 7 1379700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1379700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-12 BUD 2022-09-19 DXB 8 / 7 1379700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1379700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-05 BUD 2022-09-12 DXB 8 / 7 1379700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1379700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-04 BUD 2022-07-11 DXB 8 / 7 919800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 919800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-09 BUD 2022-05-16 DXB 8 / 7 919800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 919800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-08 BUD 2022-08-15 DXB 8 / 7 919800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 919800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-08 BUD 2022-08-15 DXB 8 / 7 1379700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1379700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-25 BUD 2022-08-01 DXB 8 / 7 1379700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1379700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-18 BUD 2022-07-25 DXB 8 / 7 1379700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1379700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-19 BUD 2022-09-26 DXB 8 / 7 1379700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1379700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-18 BUD 2022-07-25 DXB 8 / 7 919800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 919800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-29 BUD 2021-12-06 DXB 8 / 7 959800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-04 BUD 2022-04-11 DXB 8 / 7 1439700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1439700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-28 BUD 2022-04-04 DXB 8 / 7 959800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-21 BUD 2022-02-28 DXB 8 / 7 1439700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1439700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-28 BUD 2022-04-04 DXB 8 / 7 1439700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1439700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-10 BUD 2022-01-17 DXB 8 / 7 959800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-06 BUD 2021-12-13 DXB 8 / 7 1439700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1439700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-17 BUD 2022-01-24 DXB 8 / 7 1439700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1439700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-02 BUD 2022-05-09 DXB 8 / 7 1439700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1439700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-13 BUD 2021-12-20 DXB 8 / 7 959800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-24 BUD 2022-01-31 DXB 8 / 7 959800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-24 BUD 2022-01-31 DXB 8 / 7 1439700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1439700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-14 BUD 2022-03-21 DXB 8 / 7 1439700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1439700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-04 BUD 2022-04-11 DXB 8 / 7 959800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-22 BUD 2021-11-29 DXB 8 / 7 959800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-25 BUD 2022-05-02 DXB 8 / 7 1439700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1439700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-07 BUD 2022-03-14 DXB 8 / 7 1439700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1439700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-28 BUD 2022-03-07 DXB 8 / 7 1439700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1439700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-14 BUD 2022-02-21 DXB 8 / 7 1439700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1439700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-31 BUD 2022-02-07 DXB 8 / 7 959800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-21 BUD 2022-02-28 DXB 8 / 7 959800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-07 BUD 2022-02-14 DXB 8 / 7 959800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-31 BUD 2022-02-07 DXB 8 / 7 1439700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1439700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-21 BUD 2022-03-28 DXB 8 / 7 1439700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1439700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-13 BUD 2021-12-20 DXB 8 / 7 1439700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1439700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-28 BUD 2022-03-07 DXB 8 / 7 959800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-14 BUD 2022-02-21 DXB 8 / 7 959800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-29 BUD 2021-12-06 DXB 8 / 7 1439700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1439700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-06 BUD 2021-12-13 DXB 8 / 7 959800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-02 BUD 2022-05-09 DXB 8 / 7 959800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-21 BUD 2022-03-28 DXB 8 / 7 959800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-10 BUD 2022-01-17 DXB 8 / 7 1439700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1439700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-22 BUD 2021-11-29 DXB 8 / 7 1439700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1439700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-25 BUD 2022-05-02 DXB 8 / 7 959800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-07 BUD 2022-03-14 DXB 8 / 7 959800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-07 BUD 2022-02-14 DXB 8 / 7 1439700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1439700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-17 BUD 2022-01-24 DXB 8 / 7 959800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-14 BUD 2022-03-21 DXB 8 / 7 959800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-05 BUD 2022-09-12 DXB 8 / 7 529900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 529900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-20 BUD 2022-06-27 DXB 8 / 7 529900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 529900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-23 BUD 2022-05-30 DXB 8 / 7 529900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 529900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-04 BUD 2022-07-11 DXB 8 / 7 529900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 529900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-09 BUD 2022-05-16 DXB 8 / 7 529900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 529900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-16 BUD 2022-05-23 DXB 8 / 7 529900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 529900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-27 BUD 2022-07-04 DXB 8 / 7 529900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 529900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-08 BUD 2022-08-15 DXB 8 / 7 529900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 529900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-13 BUD 2022-06-20 DXB 8 / 7 529900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 529900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-12 BUD 2022-09-19 DXB 8 / 7 529900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 529900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-01 BUD 2022-08-08 DXB 8 / 7 529900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 529900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-11 BUD 2022-07-18 DXB 8 / 7 529900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 529900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-29 BUD 2022-09-05 DXB 8 / 7 529900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 529900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-06 BUD 2022-06-13 DXB 8 / 7 529900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 529900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-15 BUD 2022-08-22 DXB 8 / 7 529900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 529900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-30 BUD 2022-06-06 DXB 8 / 7 529900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 529900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-19 BUD 2022-09-26 DXB 8 / 7 529900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 529900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-25 BUD 2022-08-01 DXB 8 / 7 529900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 529900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-18 BUD 2022-07-25 DXB 8 / 7 529900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 529900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-22 BUD 2022-08-29 DXB 8 / 7 529900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 529900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-02 BUD 2022-05-09 DXB 8 / 7 599900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 599900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-31 BUD 2022-02-07 DXB 8 / 7 599900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 599900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-28 BUD 2022-03-07 DXB 8 / 7 599900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 599900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-21 BUD 2022-03-28 DXB 8 / 7 599900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 599900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-25 BUD 2022-05-02 DXB 8 / 7 599900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 599900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-14 BUD 2022-02-21 DXB 8 / 7 599900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 599900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-13 BUD 2021-12-20 DXB 8 / 7 599900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 599900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-28 BUD 2022-04-04 DXB 8 / 7 599900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 599900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-04 BUD 2022-04-11 DXB 8 / 7 599900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 599900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-29 BUD 2021-12-06 DXB 8 / 7 599900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 599900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-21 BUD 2022-02-28 DXB 8 / 7 599900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 599900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-24 BUD 2022-01-31 DXB 8 / 7 599900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 599900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-10 BUD 2022-01-17 DXB 8 / 7 599900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 599900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-22 BUD 2021-11-29 DXB 8 / 7 599900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 599900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-14 BUD 2022-03-21 DXB 8 / 7 599900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 599900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-06 BUD 2021-12-13 DXB 8 / 7 599900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 599900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-07 BUD 2022-03-14 DXB 8 / 7 599900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 599900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-07 BUD 2022-02-14 DXB 8 / 7 599900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 599900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-17 BUD 2022-01-24 DXB 8 / 7 599900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 599900 HUF / foglalás