Szálláshely neve: Hotel RIU Dubai

Ország: Egyesült Arab Emírségek

Leírás:


Félnapos új Dubaj városnézés, Dubai Marina hajókirándulással, vacsorával.

A túra a Souk Madinat Jumeirah-tól indul, amely egy régi piactér mintájára épült és ötvözi a hagyományos közel-keleti vásárlási kultúrát a standokkal és a világhírű márkák keverékével. Ezt követően bepillantást nyerünk a Jumeirah tengerparti negyedbe, a gazdag sugárutak birodalmába és Dubai legjelentősebb lakónegyedeibe, ahol megtapasztalhatjuk a város pompáját. Egy kb. 40 méteres hajón fogyasztjuk el büfé vacsoránkat, amelyet az Address Hotel biztosít. A vacsora közben élvezzük az élőzenét, miközben a Marina csatornáin, az Ain Dubai és JBR környékén hajókázunk. A vacsorát követően, a Downtown belvárosi részre megyünk, amely méltán Dubaj népszerű helyszínek egyikévé vált. Rövid szabadidőt kapunk és megtekinthetjük kívülről az itt található Burj Khalifa épületét, amely a világ legmagasabb torony épülete és ízelítőt kaphatunk a Dubai Mall forgatagából. Itt látható a táncoló szökőkút, amely mögött található a Souq Al Bahar, ami egy hagyományos arab piactér, amely számos vásárlási és étkezési lehetőséget kínál utasainknak.

Dubaiból

Felnőtt: 82 USD/fő

Gyermek 2-12 között: 58 USD/fő

  

Félnapos Dubaj városnézés és belépő a Burj Khalifa tetejére.

Ez a lenyűgöző túra a város ősi és modern részén keresztül vezet. Az első megálló a Burj Al Arabnál lesz, a világ ötödik legmagasabb és a világ legfényűzőbb szállodájánál, amely jellegzetes, hullámzó vitorlára emlékeztető sziluettjéről ismert. Ezt követően a The Palm Jumeirah felé veszük az irányt, amely egy mesterséges, félhold alakú, szigetcsoport. Ezután továbbutazunk a Dubai Mallhoz, a világ legnagyobb bevásárlóközpontjába. Innen jutunk majd fel a pár éve még a világ legmagasabb épületének számító Burj Khalifa 124. emeletére, ahonnan élvezhetjük Dubai lenyűgöző kilátását. Szabadidő keretén belül lesz időnk vásárolni és a szökőkút show-t is megnézni. A szabadidőt követően Dubai modern része felé haladunk, amely elmegy a Dubai Creek mellett, és láthatjuk a Dubai Múzeumot és az Al Fahidi erődöt. Az erőd egykor az uralkodó lakhelyeként funkcionált mint egy védelmi erőd, valamint tüzérségi és fegyverraktár. Ezt követően a helyi Abra nevű vízitaxival átutazunk a Dubai Creek-en. Innen a különös Deira negyed felé vesszük az irányt, ahol magával ragad a souqokra jellemző hangulat.

Ras Al Khaimanból

Felnőtt: 92 USD/fő

Gyermek 2-12 között: 65 USD/fő

 

Félnapos sivatagi szafari, vacsorával:

Ez a túra a dubaji sivatagba vezet, gyönyörű homokdűnéken keresztül. A magas dűnékről szemtanúi lehetünk az aranyló naplementének, ahogy a nap a sivatag homokján töri meg fényét. Mivel a város nyüzsgése messze van, így élvezhetjük a békés csendet és nyugalmat, amit a végtelen sivatag áraszt. A csodálatos kilátástól megbabonázva egy varázslatos arab éjszakára indulunk, elérve egy hagyományos arab tábort. A BBQ-vacsorát fáklyák fényénél szolgálják fel, megteremtve a megfelelő hangulatot a csillagokkal borított égbolt alatt, miközben az arab zene ritmusára fellépő hastáncosnő táncában gyönyörködhetünk. A táborban található beduin sátrakban kényelmesen pihenve a henna-tetoválásokkal is kísérletezhetünk, de aki akarja, kipróbálhatja a tevegelést.

Dubaiból

Felnőtt: 66 USD/fő

Gyermek 2-12 között: 47 USD/fő

 

Egész napos Abu Dhabi városnézés

A túra tökéletes bevezetés Abu Dhabi örökségébe és kultúrájába. Dubajból indulva az út Abu Dhabiba körülbelül két órás, amely alatt élvezheti az utcai látványt. Az első megálló a fenséges Sheikh Zayed Nagymecset, amely az Egyesült Arab Emírségek legnagyobb mecsete és a világ nyolcadik legnagyobb mecsete. Nevét Zayed bin Sultan Al Nahyan sejkről, az Egyesült Arab Emírségek alapítójáról és első elnökéről kapta. A mecset elég nagy ahhoz, hogy 40 000 hívő befogadására alkalmas legyen, a fő imaterem pedig akár 9000 hívő befogadására is képes. A fő imaterem melletti két, egyenként 1500 férőhelyes terem kizárólag a nők számára van fenntartva. Megcsodálhatjuk a mecset szépségét, amely a fehér márványkövet, az aranyat, a kristályokat és a kerámiákat ötvözi. A mecset megtekintését követően a túra az Örökségfaluban folytatódik, ahol megismerkedhet az Emirátusok kultúrájával és hagyományaival. Az Emirates Palotánál és az Abu Dhabi Louvre-nál lehetőségünk lesz fotózásra, majd innen az Abu Dhabi Corniche-ra vezet az út. Utasainknak lesz egy kis ideje arra is, hogy a The Marina Mall bevásárlóközpontban sétálgassanak és nézelődjenek.

Dubaiból

Felnőtt: 90 USD/fő

Gyermek 2-12 között: 64 USD Ft/fő

 

A fakultatív programokra előzetes jelentkezést felveszünk de azokat a helyszínen kell befizetni!

A minimum létszám 6 fő!

Az árak tájékoztató jellegűek!

A programváltozás jogát fenntartjuk!

REPÜLÉS

Az Emirates légitársaság díjnyertes szolgáltatásait élvezve, szélestörzsű repülőgépén Budapestről.

Minden ülésben saját szórakoztatórendszer, több mint 4500 csatornával várja az utasokat (magyar filmekkel is).

Több fogásos, választható meleg ételt tartalmazó menü és alkoholos, alkoholmentes italok a fedélzeten.

Ingyenes fejhallgató, párna és takaró bekészítve minden utasnak a gép fedélzetén.

Extra ajándék gyerekeknek

A budapesti járatokon magyar nyelven is beszélő személyzet

Minimum 23 kg ingyenesen feladható poggyászkeret + 7 kg kézipoggyász fejenként

Minden Emirates repülőjegyhez ingyenes globális utasbiztosítás jár, akár 120 millió forintig terjedő fedezettel, beelértve a COVID–19‑fedezetet is.

Ingyenes higiénia csomag minden utas részére (kesztyű, maszk, fertőtlenítőkendők)

A Skywards törzsutasprogramban való regisztráció esetén 2,000 ajándék mérföld jóváírása (az utazás 900 mérföldjén felül).

Teljes körű takarítás fokozott fertőtlenítési folyamattal minden járatindulás előtt.

A fedélzeten HEPA szűrővel felszerelt légtisztitó berendezés, amely extra tisztaságú levegőt biztosít.

 

A Hotel Riu Dubai 31 m2-es jól felszerelt, fürdőszobás szobáiban minden adott ahhoz, hogy nyaralása pihentető és élvezetes legyen. Minden szobában két kisméretű franciaágy (120x200 cm) vagy egy king-size ágy (180x200 cm), kanapé a társalgóban, műholdas TV, minibár, légkondicionáló, mennyezeti ventilátor és részben tengerre néző erkély vagy terasz található.

A Hotel Riu Dubai 4* a Deira-szigetek tengerpartján található, és 24 órás all inclusive üdülést kínál, hogy a nyaralás egyedülálló élménnyé váljon. A dubaji szálloda felszereltsége biztosan lenyűgözi Önt: szórakozóhelyek, medencék, spa, konferenciaterem, különböző tematikus éttermek, a Splash Water World vízipark... és még sok más!

A Hotel Riu Dubai 4* több mint 750 szobával rendelkezik, amelyek mindegyike maximális kényelmet nyújt, hogy Ön jól érezze magát. Ezekben kényelmes ágyakat, légkondicionálót, mennyezeti ventilátort és minibárt talál, sok más szolgáltatás mellett. A szálloda medencéi is a kikapcsolódás garantálják: élvezze a pihenést a napozóágyakon, éljen a lehetőséggel, hogy megigyon egy italt a poolbárban vagy egyszerűen csak frissítse fel magát! De ha szeretné, a strandra is kimehet, és élvezheti a környezetet.

Ez a dubaji all inclusive szálloda étkezési lehetőségek széles választékát kínálja, így Ön kedvére válogathat az ételek között. A Hotel Riu Dubai éttermeiben a legjobb ázsiai, olasz és libanoni ételeket, valamint frissen készített reggeliket és ebédeket kóstolhat, a bárokban pedig a nap bármely szakában választhat a snackek és előételek közül.

A Hotel Riu Dubaiban töltött nyaralás alatt garantált a szórakozás. Imádni fogja az animátor csapat által tervezett programokat, a showműsorokat és az élőzenét, valamint a Splash Water World víziparkot. Ráadásul a család legfiatalabb tagjainak 2 gyermekmedence áll rendelkezésére, amelyek közül az egyik csúszdákkal is rendelkezik, valamint a RiuLand klub, amely speciális programokat kínál számukra.

Egy mozgalmas nap után nincs is jobb, mint kényeztetni magát a Deira-szigeteken található szálloda wellnessrészlegében. Javasoljuk, hogy próbálja ki a szaunát és a hidromasszázs kádat, vegye igénybe a számtalan kezelések egyikét, hogy teljesen felfrissülve térjen haza a nyaralásból.

A fitneszterem, a szauna és a pezsgőfürdő használata csak 18 éven felüli vendégek számára engedélyezett. A fitneszteremben a sportcipő használata kötelező!

Ingyenes WiFi a szálloda egész területén

 

 

 

A szálloda a Deira-szigeteken, Dubai városának homokos partján helyezkedik el. A hotel saját kb. 2 km-es tengerparti szakaszán a napágyak és a napernyők díjmentesen vehetők igénybe.

 

Családbarát szálloda, amely Dubai városában található, a repülőtérről könnyen, gyorsan megközelíthető. Kellemes tengerpart, all inclusive ellátás!

Magyar állampolgárok számára Magyarországról Dubaiba az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás:

Utazás  előtt:

A turista célú beutazás feltétele egy, az indulást megelőző 72 órában elvégzett negatív COVID-19 PCR teszt felmutatása angol nyelven kinyomtatva.

Az országba való belépés előtt egy egészségügyi, illetve egy karanténba vonulási kötelezettséget vállaló angol nyelvű nyilatkozat kitöltése is kötelező.

 A turistáknak továbbá regisztrálniuk kell  magukat a Covid-19 DXB App mobil alkalmazással beutazás előtt.

 Az utazóknak érvényes nemzetközi utasbiztosítással kell rendelkezniük.

 

Dubaiba érkezéskor:

Megérkezéskor az utasok számára újabb COVID-19 PCR teszt elvégzése szükséges a repülőtéren, amely teszt ingyenes. Az eredménye 24 órán belül elkészül, így az utas negatív eredmény esetén már másnap elhagyhatja szállását. Pozitív teszteredmény esetén 14 napos karantén vár a turistákra. Az Emirates-szel történő utazás esetén utasaink biztosítva vannak egy (Multi-risk Travel Insurance Coverage) biztosítással, amely 500 000 USD-ig fedezi az egészségügyi ellátást és napi 150 USD-ig a karanténnal kapcsolatos költségeket. A speciális biztosítás visszavonásig érvényes.

Budapestre érkezéskor:

Magyarországra érkezéskor a magyar állampolgárok számára a magyar jogszabályok érvényesek: 2021. április 29-től az illetékes magyar hatóságok által kiállított érvényes védettségi igazolvány és érvényes személyazonosító igazolvány birtokában a magyar állampolgárok korlátozás nélkül hazatérhetnek/beutazhatnak Magyarország területére. Védettségi igazolvány hiányában továbbra is 10 napos karanténkötelezettség van érvényben, mely 2 negatív COVID-19 PCR teszttel váltható ki.

A beutazási szabályok az aktuális járványügyi helyzettől függően változhatnak.

 

A részvételi díj tartalmazza: a repülőjegyet, adót és illetéket, a szállást 7 éjszakára all inclusive ellátással, a repülőtéri retúr transzfert

 

Nem tartalmazza: a Dubai-i turistaadót, amely a helyszínen fizetendő: szobánként és éjszakánként kb.30 dirham, azaz kb. 2,400 Ft

*Jelen információk a 2021.május 7-én érvényes szabályozáson alapulnak. Az aktuális, frissített információkért kérjük, látogasson el a

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?egyesult-arab-emirsegek oldalra

All Incusive: napi háromszori étkezés és uzsonna minden nap

REGGELI:
Változatos svédasztalos reggeli, snackek

EBÉD:
Büféétkezés látványkonyhával és válogatott desszertekkel, könnyű ételek a medence melletti étteremben

VACSORA:
Büfé rendszerben és látványkonyhában készített ételek. Előételek és desszertek széles választéka svédasztalos formában. Vegetáriánus étel lehetőségekkel.

Esténként különleges esték: tematikus büfé kétszer egy héten.

FAKULTATÍV ÉTKEZÉSI LEHETŐSÉG (ELŐZETES FOGLALÁS SZÜKSÉGES):
Ázsiai étterem (büfé)
Olasz étterem (büfé)
Libanoni étterem (büfé)

A VACSORÁKHOZ MEGFELELŐ ÖLTÖZÉK SZÜKSÉGES.

SNACKEK A NAP 24 ÓRÁJÁBAN

Hazai és importált italok (alkoholos és alkoholmentes italok) a nap 24 órájában.
Rendszeresen feltöltött minibár

A HELYI JOGSZABÁLYOK ÉRTELMÉBEN AZ ALKOHOLOS ITALOK FOGYASZTÁSA CSAK 21 ÉVES KORTÓL MEGENGEDETT

SPORT ÉS EGYÉB TEVÉKENYSÉGEK:
Fitnesz terem
Csoportos fitneszfoglalkozások a RiuFit részlegben (heti 6 alkalommal)
Szauna, pezsgőfürdő
"Splash Water World" vízi park
Stand up paddle surfing (SUP), csónakázás és kajakozás.

SZÓRAKOZTATÁS:
Nappali szórakoztató program 4-7 és 8-12 éves korú gyermekeknek a "RiuLand"-ban (hetente 6 alkalommal).
Nappali szórakoztató program felnőtteknek (hetente többször)
Riu esti program, élőzene vagy showműsorok (hetente többször)

 




Ajánlatok:

Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-05 BUD 2022-09-12 DXB 8 / 7 1159600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1159600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-16 BUD 2022-05-23 DXB 8 / 7 1159600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1159600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-09 BUD 2022-05-16 DXB 8 / 7 1159600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1159600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-18 BUD 2022-07-25 DXB 8 / 7 1159600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1159600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-29 BUD 2022-09-05 DXB 8 / 7 1159600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1159600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-22 BUD 2022-08-29 DXB 8 / 7 1159600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1159600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-04 BUD 2022-07-11 DXB 8 / 7 1159600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1159600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-01 BUD 2022-08-08 DXB 8 / 7 1159600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1159600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-19 BUD 2022-09-26 DXB 8 / 7 1159600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1159600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-08 BUD 2022-08-15 DXB 8 / 7 1159600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1159600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-11 BUD 2022-07-18 DXB 8 / 7 1159600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1159600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-13 BUD 2022-06-20 DXB 8 / 7 1159600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1159600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-20 BUD 2022-06-27 DXB 8 / 7 1159600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1159600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-30 BUD 2022-06-06 DXB 8 / 7 1159600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1159600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-25 BUD 2022-08-01 DXB 8 / 7 1159600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1159600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-15 BUD 2022-08-22 DXB 8 / 7 1159600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1159600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-06 BUD 2022-06-13 DXB 8 / 7 1159600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1159600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-23 BUD 2022-05-30 DXB 8 / 7 1159600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1159600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-12 BUD 2022-09-19 DXB 8 / 7 1159600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1159600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-27 BUD 2022-07-04 DXB 8 / 7 1159600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1159600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-24 BUD 2022-01-31 DXB 8 / 7 1219600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1219600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-07 BUD 2022-03-14 DXB 8 / 7 1219600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1219600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-28 BUD 2022-03-07 DXB 8 / 7 1219600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1219600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-14 BUD 2022-02-21 DXB 8 / 7 1219600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1219600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-02 BUD 2022-05-09 DXB 8 / 7 1219600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1219600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-25 BUD 2022-05-02 DXB 8 / 7 1219600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1219600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-22 BUD 2021-11-29 DXB 8 / 7 1219600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1219600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-29 BUD 2021-12-06 DXB 8 / 7 1219600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1219600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-10 BUD 2022-01-17 DXB 8 / 7 1219600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1219600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-28 BUD 2022-04-04 DXB 8 / 7 1219600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1219600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-31 BUD 2022-02-07 DXB 8 / 7 1219600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1219600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-04 BUD 2022-04-11 DXB 8 / 7 1219600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1219600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-14 BUD 2022-03-21 DXB 8 / 7 1219600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1219600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-07 BUD 2022-02-14 DXB 8 / 7 1219600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1219600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-06 BUD 2021-12-13 DXB 8 / 7 1219600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1219600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-17 BUD 2022-01-24 DXB 8 / 7 1219600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1219600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-21 BUD 2022-02-28 DXB 8 / 7 1219600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1219600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-21 BUD 2022-03-28 DXB 8 / 7 1219600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1219600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-13 BUD 2021-12-20 DXB 8 / 7 1219600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1219600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-29 BUD 2022-09-05 DXB 8 / 7 959700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-08 BUD 2022-08-15 DXB 8 / 7 959700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-13 BUD 2022-06-20 DXB 8 / 7 959700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-23 BUD 2022-05-30 DXB 8 / 7 959700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-05 BUD 2022-09-12 DXB 8 / 7 959700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-27 BUD 2022-07-04 DXB 8 / 7 959700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-16 BUD 2022-05-23 DXB 8 / 7 959700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-22 BUD 2022-08-29 DXB 8 / 7 959700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-09 BUD 2022-05-16 DXB 8 / 7 959700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-01 BUD 2022-08-08 DXB 8 / 7 959700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-11 BUD 2022-07-18 DXB 8 / 7 959700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-12 BUD 2022-09-19 DXB 8 / 7 959700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-06 BUD 2022-06-13 DXB 8 / 7 959700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-25 BUD 2022-08-01 DXB 8 / 7 959700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-18 BUD 2022-07-25 DXB 8 / 7 959700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-20 BUD 2022-06-27 DXB 8 / 7 959700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-30 BUD 2022-06-06 DXB 8 / 7 959700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-04 BUD 2022-07-11 DXB 8 / 7 959700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-15 BUD 2022-08-22 DXB 8 / 7 959700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-19 BUD 2022-09-26 DXB 8 / 7 959700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 959700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-25 BUD 2022-08-01 DXB 8 / 7 1339600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1339600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-11 BUD 2022-07-18 DXB 8 / 7 1339600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1339600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-22 BUD 2022-08-29 DXB 8 / 7 1339600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1339600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-08 BUD 2022-08-15 DXB 8 / 7 1339600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1339600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-15 BUD 2022-08-22 DXB 8 / 7 1339600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1339600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-01 BUD 2022-08-08 DXB 8 / 7 1339600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1339600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-20 BUD 2022-06-27 DXB 8 / 7 1339600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1339600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-29 BUD 2022-09-05 DXB 8 / 7 1339600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1339600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-23 BUD 2022-05-30 DXB 8 / 7 1339600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1339600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-05 BUD 2022-09-12 DXB 8 / 7 1339600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1339600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-27 BUD 2022-07-04 DXB 8 / 7 1339600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1339600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-13 BUD 2022-06-20 DXB 8 / 7 1339600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1339600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-12 BUD 2022-09-19 DXB 8 / 7 1339600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1339600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-30 BUD 2022-06-06 DXB 8 / 7 1339600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1339600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-19 BUD 2022-09-26 DXB 8 / 7 1339600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1339600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-18 BUD 2022-07-25 DXB 8 / 7 1339600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1339600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-16 BUD 2022-05-23 DXB 8 / 7 1339600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1339600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-06 BUD 2022-06-13 DXB 8 / 7 1339600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1339600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-09 BUD 2022-05-16 DXB 8 / 7 1339600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1339600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-04 BUD 2022-07-11 DXB 8 / 7 1339600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1339600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-25 BUD 2022-05-02 DXB 8 / 7 1019700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1019700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-31 BUD 2022-02-07 DXB 8 / 7 1019700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1019700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-02 BUD 2022-05-09 DXB 8 / 7 1019700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1019700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-07 BUD 2022-02-14 DXB 8 / 7 1019700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1019700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-14 BUD 2022-03-21 DXB 8 / 7 1019700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1019700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-06 BUD 2021-12-13 DXB 8 / 7 1019700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1019700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-22 BUD 2021-11-29 DXB 8 / 7 1019700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1019700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-04 BUD 2022-04-11 DXB 8 / 7 1019700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1019700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-29 BUD 2021-12-06 DXB 8 / 7 1019700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1019700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-21 BUD 2022-03-28 DXB 8 / 7 1019700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1019700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-10 BUD 2022-01-17 DXB 8 / 7 1019700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1019700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-07 BUD 2022-03-14 DXB 8 / 7 1019700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1019700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-14 BUD 2022-02-21 DXB 8 / 7 1019700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1019700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-17 BUD 2022-01-24 DXB 8 / 7 1019700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1019700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-13 BUD 2021-12-20 DXB 8 / 7 1019700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1019700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-28 BUD 2022-04-04 DXB 8 / 7 1019700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1019700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-24 BUD 2022-01-31 DXB 8 / 7 1019700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1019700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-28 BUD 2022-03-07 DXB 8 / 7 1019700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1019700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-21 BUD 2022-02-28 DXB 8 / 7 1019700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1019700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-12 BUD 2022-09-19 DXB 8 / 7 1369600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1369600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-15 BUD 2022-08-22 DXB 8 / 7 1369600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1369600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-30 BUD 2022-06-06 DXB 8 / 7 1369600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1369600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-06 BUD 2022-06-13 DXB 8 / 7 1369600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1369600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-04 BUD 2022-07-11 DXB 8 / 7 1369600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1369600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-16 BUD 2022-05-23 DXB 8 / 7 1369600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1369600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-01 BUD 2022-08-08 DXB 8 / 7 1369600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1369600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-19 BUD 2022-09-26 DXB 8 / 7 1369600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1369600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-11 BUD 2022-07-18 DXB 8 / 7 1369600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1369600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-08 BUD 2022-08-15 DXB 8 / 7 1369600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1369600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-23 BUD 2022-05-30 DXB 8 / 7 1369600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1369600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-20 BUD 2022-06-27 DXB 8 / 7 1369600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1369600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-13 BUD 2022-06-20 DXB 8 / 7 1369600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1369600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-29 BUD 2022-09-05 DXB 8 / 7 1369600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1369600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-25 BUD 2022-08-01 DXB 8 / 7 1369600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1369600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-27 BUD 2022-07-04 DXB 8 / 7 1369600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1369600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-22 BUD 2022-08-29 DXB 8 / 7 1369600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1369600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-09 BUD 2022-05-16 DXB 8 / 7 1369600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1369600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-18 BUD 2022-07-25 DXB 8 / 7 1369600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1369600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-05 BUD 2022-09-12 DXB 8 / 7 1369600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1369600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-06 BUD 2021-12-13 DXB 8 / 7 1399600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1399600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-24 BUD 2022-01-31 DXB 8 / 7 1399600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1399600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-21 BUD 2022-03-28 DXB 8 / 7 1399600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1399600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-10 BUD 2022-01-17 DXB 8 / 7 1399600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1399600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-29 BUD 2021-12-06 DXB 8 / 7 1399600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1399600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-02 BUD 2022-05-09 DXB 8 / 7 1399600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1399600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-25 BUD 2022-05-02 DXB 8 / 7 1399600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1399600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-07 BUD 2022-03-14 DXB 8 / 7 1399600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1399600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-14 BUD 2022-02-21 DXB 8 / 7 1399600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1399600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-13 BUD 2021-12-20 DXB 8 / 7 1399600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1399600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-14 BUD 2022-03-21 DXB 8 / 7 1399600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1399600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-31 BUD 2022-02-07 DXB 8 / 7 1399600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1399600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-07 BUD 2022-02-14 DXB 8 / 7 1399600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1399600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-17 BUD 2022-01-24 DXB 8 / 7 1399600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1399600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-28 BUD 2022-03-07 DXB 8 / 7 1399600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1399600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-21 BUD 2022-02-28 DXB 8 / 7 1399600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1399600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-04 BUD 2022-04-11 DXB 8 / 7 1399600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1399600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-28 BUD 2022-04-04 DXB 8 / 7 1399600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1399600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-22 BUD 2021-11-29 DXB 8 / 7 1399600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1399600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-02 BUD 2022-05-09 DXB 8 / 7 1449600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-25 BUD 2022-05-02 DXB 8 / 7 1449600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-06 BUD 2021-12-13 DXB 8 / 7 1449600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-04 BUD 2022-04-11 DXB 8 / 7 1449600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-21 BUD 2022-03-28 DXB 8 / 7 1449600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-28 BUD 2022-03-07 DXB 8 / 7 1449600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-31 BUD 2022-02-07 DXB 8 / 7 1449600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-24 BUD 2022-01-31 DXB 8 / 7 1449600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-07 BUD 2022-03-14 DXB 8 / 7 1449600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-17 BUD 2022-01-24 DXB 8 / 7 1449600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-28 BUD 2022-04-04 DXB 8 / 7 1449600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-14 BUD 2022-02-21 DXB 8 / 7 1449600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-07 BUD 2022-02-14 DXB 8 / 7 1449600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-29 BUD 2021-12-06 DXB 8 / 7 1449600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-10 BUD 2022-01-17 DXB 8 / 7 1449600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-22 BUD 2021-11-29 DXB 8 / 7 1449600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-21 BUD 2022-02-28 DXB 8 / 7 1449600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-13 BUD 2021-12-20 DXB 8 / 7 1449600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-14 BUD 2022-03-21 DXB 8 / 7 1449600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-30 BUD 2022-06-06 DXB 8 / 7 1139700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-29 BUD 2022-09-05 DXB 8 / 7 1139700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-12 BUD 2022-09-19 DXB 8 / 7 1139700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-20 BUD 2022-06-27 DXB 8 / 7 1139700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-22 BUD 2022-08-29 DXB 8 / 7 1139700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-15 BUD 2022-08-22 DXB 8 / 7 1139700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-09 BUD 2022-05-16 DXB 8 / 7 1139700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-13 BUD 2022-06-20 DXB 8 / 7 1139700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-25 BUD 2022-08-01 DXB 8 / 7 1139700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-16 BUD 2022-05-23 DXB 8 / 7 1139700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-04 BUD 2022-07-11 DXB 8 / 7 1139700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-05 BUD 2022-09-12 DXB 8 / 7 1139700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-27 BUD 2022-07-04 DXB 8 / 7 1139700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-06 BUD 2022-06-13 DXB 8 / 7 1139700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-01 BUD 2022-08-08 DXB 8 / 7 1139700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-11 BUD 2022-07-18 DXB 8 / 7 1139700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-23 BUD 2022-05-30 DXB 8 / 7 1139700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-18 BUD 2022-07-25 DXB 8 / 7 1139700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-08 BUD 2022-08-15 DXB 8 / 7 1139700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-19 BUD 2022-09-26 DXB 8 / 7 1139700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1139700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-05 BUD 2022-09-12 DXB 8 / 7 1549600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1549600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-15 BUD 2022-08-22 DXB 8 / 7 1549600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1549600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-18 BUD 2022-07-25 DXB 8 / 7 1549600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1549600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-27 BUD 2022-07-04 DXB 8 / 7 1549600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1549600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-23 BUD 2022-05-30 DXB 8 / 7 1549600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1549600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-12 BUD 2022-09-19 DXB 8 / 7 1549600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1549600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-25 BUD 2022-08-01 DXB 8 / 7 1549600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1549600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-08 BUD 2022-08-15 DXB 8 / 7 1549600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1549600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-19 BUD 2022-09-26 DXB 8 / 7 1549600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1549600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-06 BUD 2022-06-13 DXB 8 / 7 1549600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1549600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-29 BUD 2022-09-05 DXB 8 / 7 1549600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1549600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-20 BUD 2022-06-27 DXB 8 / 7 1549600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1549600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-11 BUD 2022-07-18 DXB 8 / 7 1549600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1549600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-01 BUD 2022-08-08 DXB 8 / 7 1549600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1549600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-13 BUD 2022-06-20 DXB 8 / 7 1549600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1549600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-04 BUD 2022-07-11 DXB 8 / 7 1549600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1549600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-16 BUD 2022-05-23 DXB 8 / 7 1549600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1549600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-22 BUD 2022-08-29 DXB 8 / 7 1549600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1549600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-30 BUD 2022-06-06 DXB 8 / 7 1549600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1549600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-09 BUD 2022-05-16 DXB 8 / 7 1549600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1549600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-25 BUD 2022-05-02 DXB 8 / 7 1199700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1199700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-04 BUD 2022-04-11 DXB 8 / 7 1199700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1199700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-28 BUD 2022-03-07 DXB 8 / 7 1199700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1199700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-06 BUD 2021-12-13 DXB 8 / 7 1199700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1199700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-21 BUD 2022-02-28 DXB 8 / 7 1199700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1199700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-13 BUD 2021-12-20 DXB 8 / 7 1199700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1199700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-31 BUD 2022-02-07 DXB 8 / 7 1199700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1199700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-28 BUD 2022-04-04 DXB 8 / 7 1199700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1199700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-21 BUD 2022-03-28 DXB 8 / 7 1199700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1199700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-29 BUD 2021-12-06 DXB 8 / 7 1199700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1199700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-02 BUD 2022-05-09 DXB 8 / 7 1199700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1199700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-24 BUD 2022-01-31 DXB 8 / 7 1199700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1199700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-14 BUD 2022-03-21 DXB 8 / 7 1199700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1199700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-14 BUD 2022-02-21 DXB 8 / 7 1199700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1199700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-07 BUD 2022-02-14 DXB 8 / 7 1199700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1199700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-10 BUD 2022-01-17 DXB 8 / 7 1199700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1199700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-22 BUD 2021-11-29 DXB 8 / 7 1199700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1199700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-17 BUD 2022-01-24 DXB 8 / 7 1199700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1199700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-07 BUD 2022-03-14 DXB 8 / 7 1199700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1199700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-04 BUD 2022-04-11 DXB 8 / 7 1629600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1629600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-29 BUD 2021-12-06 DXB 8 / 7 1629600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1629600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-14 BUD 2022-02-21 DXB 8 / 7 1629600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1629600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-13 BUD 2021-12-20 DXB 8 / 7 1629600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1629600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-21 BUD 2022-03-28 DXB 8 / 7 1629600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1629600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-10 BUD 2022-01-17 DXB 8 / 7 1629600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1629600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-28 BUD 2022-03-07 DXB 8 / 7 1629600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1629600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-28 BUD 2022-04-04 DXB 8 / 7 1629600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1629600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-07 BUD 2022-02-14 DXB 8 / 7 1629600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1629600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-02 BUD 2022-05-09 DXB 8 / 7 1629600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1629600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-25 BUD 2022-05-02 DXB 8 / 7 1629600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1629600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-24 BUD 2022-01-31 DXB 8 / 7 1629600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1629600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-06 BUD 2021-12-13 DXB 8 / 7 1629600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1629600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-22 BUD 2021-11-29 DXB 8 / 7 1629600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1629600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-14 BUD 2022-03-21 DXB 8 / 7 1629600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1629600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-07 BUD 2022-03-14 DXB 8 / 7 1629600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1629600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-21 BUD 2022-02-28 DXB 8 / 7 1629600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1629600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-31 BUD 2022-02-07 DXB 8 / 7 1629600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1629600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-17 BUD 2022-01-24 DXB 8 / 7 1629600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1629600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-06 BUD 2022-06-13 DXB 8 / 7 1759600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1759600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-15 BUD 2022-08-22 DXB 8 / 7 1759600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1759600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-29 BUD 2022-09-05 DXB 8 / 7 1759600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1759600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-19 BUD 2022-09-26 DXB 8 / 7 1759600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1759600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-27 BUD 2022-07-04 DXB 8 / 7 1759600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1759600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-05 BUD 2022-09-12 DXB 8 / 7 1759600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1759600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-09 BUD 2022-05-16 DXB 8 / 7 1759600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1759600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-12 BUD 2022-09-19 DXB 8 / 7 1759600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1759600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-25 BUD 2022-08-01 DXB 8 / 7 1759600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1759600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-20 BUD 2022-06-27 DXB 8 / 7 1759600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1759600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-16 BUD 2022-05-23 DXB 8 / 7 1759600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1759600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-23 BUD 2022-05-30 DXB 8 / 7 1759600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1759600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-30 BUD 2022-06-06 DXB 8 / 7 1759600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1759600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-22 BUD 2022-08-29 DXB 8 / 7 1759600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1759600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-11 BUD 2022-07-18 DXB 8 / 7 1759600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1759600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-13 BUD 2022-06-20 DXB 8 / 7 1759600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1759600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-04 BUD 2022-07-11 DXB 8 / 7 1759600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1759600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-08 BUD 2022-08-15 DXB 8 / 7 1759600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1759600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-01 BUD 2022-08-08 DXB 8 / 7 1759600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1759600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-18 BUD 2022-07-25 DXB 8 / 7 1759600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1759600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-18 BUD 2022-07-25 DXB 8 / 7 1349700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1349700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-12 BUD 2022-09-19 DXB 8 / 7 1349700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1349700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-19 BUD 2022-09-26 DXB 8 / 7 1349700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1349700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-11 BUD 2022-07-18 DXB 8 / 7 1349700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1349700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-30 BUD 2022-06-06 DXB 8 / 7 1349700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1349700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-16 BUD 2022-05-23 DXB 8 / 7 1349700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1349700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-05 BUD 2022-09-12 DXB 8 / 7 1349700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1349700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-22 BUD 2022-08-29 DXB 8 / 7 1349700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1349700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-13 BUD 2022-06-20 DXB 8 / 7 1349700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1349700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-04 BUD 2022-07-11 DXB 8 / 7 1349700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1349700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-29 BUD 2022-09-05 DXB 8 / 7 1349700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1349700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-27 BUD 2022-07-04 DXB 8 / 7 1349700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1349700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-23 BUD 2022-05-30 DXB 8 / 7 1349700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1349700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-08 BUD 2022-08-15 DXB 8 / 7 1349700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1349700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-09 BUD 2022-05-16 DXB 8 / 7 1349700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1349700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-01 BUD 2022-08-08 DXB 8 / 7 1349700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1349700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-20 BUD 2022-06-27 DXB 8 / 7 1349700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1349700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-15 BUD 2022-08-22 DXB 8 / 7 1349700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1349700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-06 BUD 2022-06-13 DXB 8 / 7 1349700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1349700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-25 BUD 2022-08-01 DXB 8 / 7 1349700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1349700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-19 BUD 2022-09-26 DXB 8 / 7 1389700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1389700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-22 BUD 2022-08-29 DXB 8 / 7 1389700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1389700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-20 BUD 2022-06-27 DXB 8 / 7 1389700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1389700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-29 BUD 2022-09-05 DXB 8 / 7 1389700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1389700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-12 BUD 2022-09-19 DXB 8 / 7 1389700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1389700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-30 BUD 2022-06-06 DXB 8 / 7 1389700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1389700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-08 BUD 2022-08-15 DXB 8 / 7 1389700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1389700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-25 BUD 2022-08-01 DXB 8 / 7 1389700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1389700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-18 BUD 2022-07-25 DXB 8 / 7 1389700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1389700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-09 BUD 2022-05-16 DXB 8 / 7 1389700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1389700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-01 BUD 2022-08-08 DXB 8 / 7 1389700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1389700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-06 BUD 2022-06-13 DXB 8 / 7 1389700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1389700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-05 BUD 2022-09-12 DXB 8 / 7 1389700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1389700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-23 BUD 2022-05-30 DXB 8 / 7 1389700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1389700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-16 BUD 2022-05-23 DXB 8 / 7 1389700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1389700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-27 BUD 2022-07-04 DXB 8 / 7 1389700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1389700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-04 BUD 2022-07-11 DXB 8 / 7 1389700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1389700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-11 BUD 2022-07-18 DXB 8 / 7 1389700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1389700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-13 BUD 2022-06-20 DXB 8 / 7 1389700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1389700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-15 BUD 2022-08-22 DXB 8 / 7 1389700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1389700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-14 BUD 2022-03-21 DXB 8 / 7 1859600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1859600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-17 BUD 2022-01-24 DXB 8 / 7 1859600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1859600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-21 BUD 2022-03-28 DXB 8 / 7 1859600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1859600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-07 BUD 2022-03-14 DXB 8 / 7 1859600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1859600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-14 BUD 2022-02-21 DXB 8 / 7 1859600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1859600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-22 BUD 2021-11-29 DXB 8 / 7 1859600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1859600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-04 BUD 2022-04-11 DXB 8 / 7 1859600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1859600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-31 BUD 2022-02-07 DXB 8 / 7 1859600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1859600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-13 BUD 2021-12-20 DXB 8 / 7 1859600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1859600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-06 BUD 2021-12-13 DXB 8 / 7 1859600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1859600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-28 BUD 2022-03-07 DXB 8 / 7 1859600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1859600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-28 BUD 2022-04-04 DXB 8 / 7 1859600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1859600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-24 BUD 2022-01-31 DXB 8 / 7 1859600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1859600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-29 BUD 2021-12-06 DXB 8 / 7 1859600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1859600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-25 BUD 2022-05-02 DXB 8 / 7 1859600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1859600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-10 BUD 2022-01-17 DXB 8 / 7 1859600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1859600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-07 BUD 2022-02-14 DXB 8 / 7 1859600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1859600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-02 BUD 2022-05-09 DXB 8 / 7 1859600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1859600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-21 BUD 2022-02-28 DXB 8 / 7 1859600 HUF 2 / 2 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1859600 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-12 BUD 2022-09-19 DXB 8 / 7 939800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-06 BUD 2022-06-13 DXB 8 / 7 939800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-27 BUD 2022-07-04 DXB 8 / 7 939800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-23 BUD 2022-05-30 DXB 8 / 7 939800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-13 BUD 2022-06-20 DXB 8 / 7 939800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-16 BUD 2022-05-23 DXB 8 / 7 939800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-11 BUD 2022-07-18 DXB 8 / 7 939800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-09 BUD 2022-05-16 DXB 8 / 7 939800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-29 BUD 2022-09-05 DXB 8 / 7 939800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-22 BUD 2022-08-29 DXB 8 / 7 939800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-18 BUD 2022-07-25 DXB 8 / 7 939800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-04 BUD 2022-07-11 DXB 8 / 7 939800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-15 BUD 2022-08-22 DXB 8 / 7 939800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-08 BUD 2022-08-15 DXB 8 / 7 939800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-05 BUD 2022-09-12 DXB 8 / 7 939800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-19 BUD 2022-09-26 DXB 8 / 7 939800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-01 BUD 2022-08-08 DXB 8 / 7 939800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-25 BUD 2022-08-01 DXB 8 / 7 939800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-20 BUD 2022-06-27 DXB 8 / 7 939800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-30 BUD 2022-06-06 DXB 8 / 7 939800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 939800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-28 BUD 2022-04-04 DXB 8 / 7 1429700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1429700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-24 BUD 2022-01-31 DXB 8 / 7 1429700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1429700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-02 BUD 2022-05-09 DXB 8 / 7 1429700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1429700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-28 BUD 2022-03-07 DXB 8 / 7 1429700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1429700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-06 BUD 2021-12-13 DXB 8 / 7 1429700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1429700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-22 BUD 2021-11-29 DXB 8 / 7 1429700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1429700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-25 BUD 2022-05-02 DXB 8 / 7 1429700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1429700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-07 BUD 2022-02-14 DXB 8 / 7 1429700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1429700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-21 BUD 2022-03-28 DXB 8 / 7 1429700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1429700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-14 BUD 2022-03-21 DXB 8 / 7 1429700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1429700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-21 BUD 2022-02-28 DXB 8 / 7 1429700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1429700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-13 BUD 2021-12-20 DXB 8 / 7 1429700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1429700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-29 BUD 2021-12-06 DXB 8 / 7 1429700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1429700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-07 BUD 2022-03-14 DXB 8 / 7 1429700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1429700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-31 BUD 2022-02-07 DXB 8 / 7 1429700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1429700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-14 BUD 2022-02-21 DXB 8 / 7 1429700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1429700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-04 BUD 2022-04-11 DXB 8 / 7 1429700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1429700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-17 BUD 2022-01-24 DXB 8 / 7 1429700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1429700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-10 BUD 2022-01-17 DXB 8 / 7 1429700 HUF 2 / 1 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1429700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-24 BUD 2022-01-31 DXB 8 / 7 1449700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-22 BUD 2021-11-29 DXB 8 / 7 1449700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-29 BUD 2021-12-06 DXB 8 / 7 1449700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-02 BUD 2022-05-09 DXB 8 / 7 1449700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-25 BUD 2022-05-02 DXB 8 / 7 1449700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-14 BUD 2022-02-21 DXB 8 / 7 1449700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-17 BUD 2022-01-24 DXB 8 / 7 1449700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-06 BUD 2021-12-13 DXB 8 / 7 1449700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-21 BUD 2022-03-28 DXB 8 / 7 1449700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-04 BUD 2022-04-11 DXB 8 / 7 1449700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-28 BUD 2022-04-04 DXB 8 / 7 1449700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-14 BUD 2022-03-21 DXB 8 / 7 1449700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-07 BUD 2022-03-14 DXB 8 / 7 1449700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-28 BUD 2022-03-07 DXB 8 / 7 1449700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-10 BUD 2022-01-17 DXB 8 / 7 1449700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-07 BUD 2022-02-14 DXB 8 / 7 1449700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-31 BUD 2022-02-07 DXB 8 / 7 1449700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-13 BUD 2021-12-20 DXB 8 / 7 1449700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-21 BUD 2022-02-28 DXB 8 / 7 1449700 HUF 3 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 1449700 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-04 BUD 2022-04-11 DXB 8 / 7 999800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 999800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-21 BUD 2022-02-28 DXB 8 / 7 999800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 999800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-24 BUD 2022-01-31 DXB 8 / 7 999800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 999800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-29 BUD 2021-12-06 DXB 8 / 7 999800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 999800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-07 BUD 2022-02-14 DXB 8 / 7 999800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 999800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-31 BUD 2022-02-07 DXB 8 / 7 999800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 999800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-07 BUD 2022-03-14 DXB 8 / 7 999800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 999800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-22 BUD 2021-11-29 DXB 8 / 7 999800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 999800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-28 BUD 2022-04-04 DXB 8 / 7 999800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 999800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-28 BUD 2022-03-07 DXB 8 / 7 999800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 999800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-21 BUD 2022-03-28 DXB 8 / 7 999800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 999800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-10 BUD 2022-01-17 DXB 8 / 7 999800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 999800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-25 BUD 2022-05-02 DXB 8 / 7 999800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 999800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-14 BUD 2022-02-21 DXB 8 / 7 999800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 999800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-17 BUD 2022-01-24 DXB 8 / 7 999800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 999800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-02 BUD 2022-05-09 DXB 8 / 7 999800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 999800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-13 BUD 2021-12-20 DXB 8 / 7 999800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 999800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-14 BUD 2022-03-21 DXB 8 / 7 999800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 999800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-06 BUD 2021-12-13 DXB 8 / 7 999800 HUF 2 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 999800 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-15 BUD 2022-08-22 DXB 8 / 7 749900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 749900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-19 BUD 2022-09-26 DXB 8 / 7 749900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 749900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-06 BUD 2022-06-13 DXB 8 / 7 749900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 749900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-18 BUD 2022-07-25 DXB 8 / 7 749900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 749900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-04 BUD 2022-07-11 DXB 8 / 7 749900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 749900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-27 BUD 2022-07-04 DXB 8 / 7 749900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 749900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-01 BUD 2022-08-08 DXB 8 / 7 749900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 749900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-16 BUD 2022-05-23 DXB 8 / 7 749900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 749900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-20 BUD 2022-06-27 DXB 8 / 7 749900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 749900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-30 BUD 2022-06-06 DXB 8 / 7 749900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 749900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-23 BUD 2022-05-30 DXB 8 / 7 749900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 749900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-12 BUD 2022-09-19 DXB 8 / 7 749900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 749900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-09 BUD 2022-05-16 DXB 8 / 7 749900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 749900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-09-05 BUD 2022-09-12 DXB 8 / 7 749900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 749900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-22 BUD 2022-08-29 DXB 8 / 7 749900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 749900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-11 BUD 2022-07-18 DXB 8 / 7 749900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 749900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-29 BUD 2022-09-05 DXB 8 / 7 749900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 749900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-08-08 BUD 2022-08-15 DXB 8 / 7 749900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 749900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-07-25 BUD 2022-08-01 DXB 8 / 7 749900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 749900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-06-13 BUD 2022-06-20 DXB 8 / 7 749900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 749900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-05-02 BUD 2022-05-09 DXB 8 / 7 799900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 799900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-21 BUD 2022-03-28 DXB 8 / 7 799900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 799900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-07 BUD 2022-03-14 DXB 8 / 7 799900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 799900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-24 BUD 2022-01-31 DXB 8 / 7 799900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 799900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-13 BUD 2021-12-20 DXB 8 / 7 799900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 799900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-14 BUD 2022-03-21 DXB 8 / 7 799900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 799900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-25 BUD 2022-05-02 DXB 8 / 7 799900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 799900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-04-04 BUD 2022-04-11 DXB 8 / 7 799900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 799900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-10 BUD 2022-01-17 DXB 8 / 7 799900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 799900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-14 BUD 2022-02-21 DXB 8 / 7 799900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 799900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-28 BUD 2022-03-07 DXB 8 / 7 799900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 799900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-03-28 BUD 2022-04-04 DXB 8 / 7 799900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 799900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-29 BUD 2021-12-06 DXB 8 / 7 799900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 799900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-31 BUD 2022-02-07 DXB 8 / 7 799900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 799900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-01-17 BUD 2022-01-24 DXB 8 / 7 799900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 799900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-07 BUD 2022-02-14 DXB 8 / 7 799900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 799900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-12-06 BUD 2021-12-13 DXB 8 / 7 799900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 799900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2022-02-21 BUD 2022-02-28 DXB 8 / 7 799900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 799900 HUF / foglalás
Indulás Érkezés Nap/Éj Teljes ár Felnőtt/Gyerek Ellátás/Utazás
2021-11-22 BUD 2021-11-29 DXB 8 / 7 799900 HUF 1 / 0 All Inclusive / Repülő
Árak
Megnevezés Ár
Utazási csomag alapár 799900 HUF / foglalás