• Információ
  • Foglalás

 

Program

1. nap

Elutazás Londonba a reggeli órákban. Megérkezés után kb. kétórás orientációs városnézés autóbusszal. Elhelyezkedés a szálláshelyen, majd gyalogos városnézés a belvárosban. A séta részét képezi a Parlament, a Westminster Apátság, a Downing Street, a Lovasgárdisták Laktanyája, a Trafalgar tér, a St. James’s Park, a Buckingham palota megtekintése. A Westminster Apátságot a helyszinen váltott belépővel belülről is megtekinthetik. Az Apátság bejáratánál van az Ismeretlen katona síremléke, páratlanul szép, legyezőgótikával díszített kápolnájában nyugszik nagyon sok angol uralkodó, így többek között VII. Henrik és I. Erzsébet is. Emellett híres angol tudósok, költők és írók (pl. Chaucer, Darwin, Purcell) temetkezési helyéül is szolgált évszázadokon keresztül.

2. nap

Fedezze fel idegenvezetőnkkel a Temze déli partját, amely szintén számtalan nevezetességet kímál a turistáknak, és ahonnan élvezhetik az utóbbi évtizedekben átalakult, modern épületekkel teli híres londoni City látványát.  A séta a London Bridge-nél kezdődik és érinti az alábbi látnivalókat: Southwark Katedrális, Sir Francis Drake hajója (a Golden Hinde), a George fogadó és az Anchor Inn, Shakespeare Globe színháza. A túra a Modern Tate Múzeumnál fejeződik be, amit a modern művészetek kedvelőinek ajánlunk. A Millenium gyaloghídon keresztül pedig egyenesen a Szt. Pál katedrálishoz juthatnak, amely megannyi történelmi és irodalmi nagyság (köztük Nelson, Wellington, Churchill ) nyughelyéül szolgál. Érdemes felhajózni a Temzén a Tower zord épületéhez, vagy akár Greenwich-ig is. Délután szabad program során felkereshetik az angol főváros híres múzeumainak egyikét, a Nemzeti Galériát vagy a British Múzeumot, amelyekbe a belépés díjtalan.

3. nap

Szabad program vagy fakultatív kirándulás vonattal Windsorba (29.900 Ft/fő belépővel), amely a néhai II. Erzsébet első számú rezidenciája volt, és kérésére itt is temették el közeli családtagjaival együtt. Végigjárják a megtekinthető királyi apartmanokat (köztük a fogadások szinhelyéül szolgáló hosszú és impozáns dísztermet),betérnek a Szent György kápolnába, számtalan királyi esküvő színhelyére, és pillantást vethetnek a szépen gondozott parkra is. A kastélylátogatás után átsétálnak a Temze felett Eton-be, amelynek híres magániskolájában tanult többek között Vilmos herceg a jövendő trónörökös is.

4.nap

Szabad program, melynek során ki-ki kedve szerint válogathat a kimaradt látnivalókból. Aki csak egyszerűen bolyongani szeretne a városban az keresse fel a Covent Garden környékét, a híres Carnaby utcát vagy a kis csatornákkal teli Camden városrészt. Transzfer a repülőtérre a délutáni órákban, hazautazás a menetrend függvényében.

 

V.1. és VIII.17. időpontban fakultatív kirándulás autóbusszal a Warner Brothers Stúdióba, ahol Harry Potter várja utasainkat!

Fakultatív programok

Windsori kirándulás vonattal (min. 10 fő) 29 900 Ft/fő

  Harry Potter stúdiótúra ( min.12 fő)          64 900 Ft/fő ( V.1., VIII.17., időpontokban )

 

A programok sorrendje felcserélődhet. A fakultatív programok a közlekedést ( vonatjegy ill. autóbusz) és a szükséges belépőket tartalmazzák

Menetrend

Honnan - Hová Indulási idő: Érkezési idő:
Budapest (BUD) - London(LTN) 06:20 08:00
London(LTN) - Budapest (BUD) 20:35 23:55

A menetrendváltozás jogát a légitársaság(ok) fenntartják

Tudnivalók

  • A programok sorrendje felcserélődhet.
  • A gyalogos városnézésekhez és a windsori kiráénduláshoz a városi közlekedési jegy a helyszínen fizetendő.
  • A alapdíj a feladható 20 kg-os poggyászt tartalmazza: VII.13., VIII.17., IX.28., X.20., X.23. indulási időpontokban,
  • Egyéb időpontokban a kisméretű poggyászt tartalmazza, a feladható poggyász felárért foglalható.
  • Utazás: közvetlen menetrend szerinti repülőjárattal
  • Elhelyezés: 3*-os szállodában
  • Ellátás: reggeli
  • Minimum létszám: 15 fő

Útvonal

 Indulási időpontok


2024.06.22 Repülős 4 nap/3 éjszaka | 269900 / fő
2024.07.13 Repülős 4 nap/3 éjszaka | 289900 / fő
2024.08.17 Repülős 4 nap/3 éjszaka | 289900 / fő
2024.09.28 Repülős 4 nap/3 éjszaka | 289900 / fő
2024.10.20 Repülős 4 nap/3 éjszaka | 289900 / fő
2024.10.23 Repülős 4nap 3 éjszaka* | 289900 / fő
Kérjük, várjon...