Nothing to see here. Move along. This file was created by Fabrik. If it is appearing in an unexpected location, the site admin should check the configuration of any file upload elements on Fabrik forms, to ensure that an upload path has been set correctly. Loro Park

Loro Park

A látogatók itt tekinthetik meg Európa legnagyobb delfináriumát.

add

 

 

 

 

A delfináriumban 8 delfin gondoskodik a látogatók szórakoztatásáról. Műsoruk gyerekek és felnőttek számára egyaránt ámulatba ejtő látványosság.

Loro Park-ban található ugyanis Európa leghosszabb cápa alagútja, valamint itt tekinthető meg Európa egyetlen kardszárnyú delfin show-ja is. A cápaalagútban, illetve az ahhoz tartozó akváriumban több, mint 20.000 tengeri állat és növény található, a látogató egy csendes, víz alatti és lélegzetelállító világban találja magát, ha itt jár. A 18 m hosszúságú alagútban 7 különböző cápafaj tekinthető meg szinte testközelből.
 
Szintén a Loro Park ad otthont a világ legnagyobb pingvin kifutójának, ahol mesterséges körülményekkel biztosítják az állatoknak a kedvező sarki időjárást, a 0 fokos hőmérsékletet és a havazást.
A Loro Park menedékül szolgál még csimpánzok, fókák, gorillák, pelikánok, iguanák, alligátorok, flamingók, jaguárok, óriás teknősök, tigrisek, egzotikus halak, vizicsikók számára is.
 
A gyerekek számára épült játszótér komplexum mellett a legkisebbek szórakozását a számos állatshow biztosítja. A kardszárnyú delfinek napi három, a delfinek napi négy, a fókák öt, míg a papagájok napi hat alkalommal nyűgözik le műsorukkal a vendégeket.
 
A növények kedvelőit is elkényezteti a Loro Park. Nekik az óriási orchidea kertet érdemes megnézni, ahol több rendkívül ritka növényfajta is található.
Pár hónappal ezelőtt pedig a parkon belül megnyitották az ún. Katandra Treetops nevű új létesítményt, ahol a fák tetejéig vezető lépcsőkön, függőhidakon sétálhatunk, és figyelhetjük meg testközelből a szebbnél szebb madarakat.
 
Megjelent: 66405 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. október 31., kedd 18:22
Kategória: Kanári-szigetek

További információk

 • Szobaleírás
  A Loro Park körülbelül másfél óra alatt közelíthető meg autópályán Playa de las Amercias-ból elindulva. A TF1-es autópályán Puerto De La Cruz irányba kell haladni, és Puerto De La Cruzt elérve követni a Loro Park-ot jelölő táblákat.
 • Szállodai szolgáltatások
  Kérje munkatársunk segítségét!
 • Egyéb információk
  Szintén a Loro Parkad otthont a világ legnagyobb pingvin kifutójának, ahol mesterséges körülményekkel biztosítják az állatoknak a kedvező sarki időjárást, a 0 fokos hőmérsékletet és a havazást.
 • Ár

  Belépők:

  Felnőtt: 33 Euro
  Gyermek ( 11 éves korig): 22 Euro
  Érdemes megvásárolni az úgynevezett Twin-ticket-et, mely kedvezményes belépést biztosít a Siam Parkba, és a Loro Parkba. Ára felnőtteknek 55 Euro, gyermekeknek (11 éves korig) 36,5 Euro.

Contact Details

Legfrissebbek a szerzőtől: Kovács Zsolt

Média

hozzászólás

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

védelmi kódJoomla CAPTCHA
Tovább a kategóriában: « Gran Canaria

Kapcsolódó elemek