Rólunk A Home&Holiday Bt.-t 2004 májusában jegyezte be a Cégbíróság. A cégalapító, Szabó Ildikó szándéka szerint Kanári-szigeteki utazások specialistájaként kezdte működését. Mára pedig számos desztinációval bővült kínálatunk.

Saját úti céljanikat a Kanári-szigeteki Tenerifét és a portugáliai Madeira szigetét egész évben kínáljuk utasainknak.

Közvetítőként a legnagyobb utazásszervezők útjait kínáljuk, a nyári szezonban kiemelt helyen szerepel Tunézia, Egyiptom és Törökország. Emellett a görög szigetekre (Korfu, Rodosz, Kréta), Portugáliába, Spanyolország több üdülőterületére (Ibiza, Costa del Sol, Mallorca) és a gyönyörű Szicília szigetére is kínálunk nyaralóprogramokat. Gran Canaria és Madeira egyaránt téli- nyári úti cél kínálatunkban. A 2010-es nyári szezonban több újdonsággal is jelentkeztünk: árualapunkat két kedvelt üdülőhellyel (Málta, Tenerife) bővítettük, Jordánia és Izrael is elérhetővé vált irodánk által.

A téli hónapokban az egzotikus utazásoké a főszerep: Thaiföld, és Délkelet- Ázsia, Maldív- szigetek, Dubai, Kuba, Mexikó, Sri Lanka, India- Goa csodás tájaira szervezett üdülési és körutazási ajánlataink közül válogathatnak utasaink, továbbá a 2007-es évtől kezdve bővült palettánk Bali, Mauritius és Jordánia úti célokkal, 2008-ban pedig a Zöld-foki- szigetekkel. 2009-től Kenyába is kínálunk charteres utazásokat, üdülést és szafaritúrákat egyaránt.

A Dino Club szolgáltatás már évek óta sok örömet szerez a családdal utazóknak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Dino Club szállodáiban júniustól novemberig magyar animátorok várják ingyenes szórakoztató programokkal a gyermekes családokat és az aktív mozgalmas kikapcsolódásra vágyó vendégeket. A családi üdülés kényelmét tágas családi szobák, nagy kertek, játszóterek, gyerekmedencék és gyermekbüfék biztosítják, és különleges gyermekkedvezmények teszik még vonzóbbá. A Dino Kids Club az örökmozgó apróságoknak kínál tartalmas időtöltést, míg a Dino Holiday programjait az aktív és élmény teli nyaralást kedvelő felnőtt vendégeink részére lettek kialakítva. 2010-ben már 5 úti cél (Tunézia, Egyiptom, Törökország, Rodosz és újdonságként Mallorca) 8 Dino Club szállodájában kínáljuk mindazt, ami egy felejthetetlen családi nyaraláshoz kell!

A Home&Holiday továbbra is felsőfokon szolgáltatja útjait utasainak: az üdülőhelyeken telepített magyar idegenvezetők, állandó elérhetőség, színvonalas szállodai kínálat, biztonság és garancia szavatolja a kellemes utazást.

A cég működése nyereséges. A cég adatai publikusak, a Cégbíróságon Cg. 09-06-013308 lajstrom szám alatt megtekinthetők. A tevékenységi körre szóló működési engedélyt a Gazdasági Minisztérium U-000589 szám alatt regisztrálta.