Loro Park

A látogatók itt tekinthetik meg Európa legnagyobb delfináriumát.

add

 

 

 

 

A delfináriumban 8 delfin gondoskodik a látogatók szórakoztatásáról. Műsoruk gyerekek és felnőttek számára egyaránt ámulatba ejtő látványosság.

Loro Park-ban található ugyanis Európa leghosszabb cápa alagútja, valamint itt tekinthető meg Európa egyetlen kardszárnyú delfin show-ja is. A cápaalagútban, illetve az ahhoz tartozó akváriumban több, mint 20.000 tengeri állat és növény található, a látogató egy csendes, víz alatti és lélegzetelállító világban találja magát, ha itt jár. A 18 m hosszúságú alagútban 7 különböző cápafaj tekinthető meg szinte testközelből.
 
Szintén a Loro Park ad otthont a világ legnagyobb pingvin kifutójának, ahol mesterséges körülményekkel biztosítják az állatoknak a kedvező sarki időjárást, a 0 fokos hőmérsékletet és a havazást.
A Loro Park menedékül szolgál még csimpánzok, fókák, gorillák, pelikánok, iguanák, alligátorok, flamingók, jaguárok, óriás teknősök, tigrisek, egzotikus halak, vizicsikók számára is.
 
A gyerekek számára épült játszótér komplexum mellett a legkisebbek szórakozását a számos állatshow biztosítja. A kardszárnyú delfinek napi három, a delfinek napi négy, a fókák öt, míg a papagájok napi hat alkalommal nyűgözik le műsorukkal a vendégeket.
 
A növények kedvelőit is elkényezteti a Loro Park. Nekik az óriási orchidea kertet érdemes megnézni, ahol több rendkívül ritka növényfajta is található.
Pár hónappal ezelőtt pedig a parkon belül megnyitották az ún. Katandra Treetops nevű új létesítményt, ahol a fák tetejéig vezető lépcsőkön, függőhidakon sétálhatunk, és figyelhetjük meg testközelből a szebbnél szebb madarakat.
 
Megjelent: 67206 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. október 31., kedd 18:22
Kategória: Kanári-szigetek

További információk

 • Szobaleírás
  A Loro Park körülbelül másfél óra alatt közelíthető meg autópályán Playa de las Amercias-ból elindulva. A TF1-es autópályán Puerto De La Cruz irányba kell haladni, és Puerto De La Cruzt elérve követni a Loro Park-ot jelölő táblákat.
 • Szállodai szolgáltatások
  Kérje munkatársunk segítségét!
 • Egyéb információk
  Szintén a Loro Parkad otthont a világ legnagyobb pingvin kifutójának, ahol mesterséges körülményekkel biztosítják az állatoknak a kedvező sarki időjárást, a 0 fokos hőmérsékletet és a havazást.
 • Ár

  Belépők:

  Felnőtt: 33 Euro
  Gyermek ( 11 éves korig): 22 Euro
  Érdemes megvásárolni az úgynevezett Twin-ticket-et, mely kedvezményes belépést biztosít a Siam Parkba, és a Loro Parkba. Ára felnőtteknek 55 Euro, gyermekeknek (11 éves korig) 36,5 Euro.

Contact Details

Legfrissebbek a szerzőtől: Kovács Zsolt

Média

hozzászólás

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

védelmi kódJoomla CAPTCHA
Tovább a kategóriában: « Gran Canaria

Kapcsolódó elemek